Se alle oppskrifter her!  
Alle oppskrifter fra Oppskrifter.com
Garanti fra Oppskrifter.com!Oppskrifter vinner Gullkarbonaden!
 
Loff type høykarbo

 
  Oppskrift loff
 
Loff er kanskje ikke særlig sunt, men noe må man jo legge de ferske rekene og den halve tuben majones på...

Prøv gjerne også lunken loff med godt pålegg til frokost en søndag formiddag, mens du sender en varm tanke til dine medmennesker på lavkarbo-diett, som må anrette pålegget sitt på en seng av harskt ribbefett.
 
 

2 loffer:

1 kg hvetemel
6 dl melk
5 ss smør
50 g gjær (evt 1 pose tørrgjær)
2 ts salt
Egg til pensling

 
 
 

Smør og gjær smuldres inn i hvetemelet (ikke ned i melposen - i en bakebolle, din loff!). Deretter tilsettes kroppstemperert melk (direkte fra kua, evt varmet på komfyren). Deigen røres sammen.

Deigen eltes så godt. Bruk gjerne kjøkkenmaskin. Eventuelt leveres deigen til elting på din nærmeste thailandske massasjeklinikk. Det er stor sjans for at massørene der vil oppleve deigen som mer spenstig og innbydende enn det de elter på til daglig.

Deigen heves i ca 1 time på lunt sted. Badegulv med varmekabler er perfekt, men stopp far i huset fra å sette seg til med avisa på do mens deigen står der, da vi ikke kan garantere at ikke lukten vil sette smak i deigen...

Deles i 2 emner som eltes og formes til brød som legges i smurte brødformer, gjerne av kort, "loffaktig" type (nei, nå snakker vi ikke om mannen i huset lenger, men brøformer!).

Loffene etterheves i ca 15 minutter, før de pensles med egg (hønseegg - knust!) og stekes på nederste rille ved 200 grader i ca 40 minutter.

Vips - du er på loffen!

 
Del godene! Klikk under isteden for å klikke fordi du må ta oppvasken. I dag igjen.
Del oppskrift: Lik!
 
   
Legg gjerne igjen en kommentar til oppskriften, eller tips som kan gjøre resultatet enda bedre.
Ser du ikke kommentarfeltet under? Oppdater/"reload" siden, så blir det nok andre boller!
   
 
 
Wow! Enda en side fra MG.no?

(U)Ansvarlig redaktør: Martin Granum
Illustrasjoner/ bilder: Dreamstime

Vi fraskriver oss ethvert ansvar for økte kolesterolverdier, forspisninger og samlivskonflikter relatert til nyerhvervet overvekt som følge av bruk av tjenesten.