Se alle oppskrifter her!  
Alle oppskrifter fra Oppskrifter.com
Garanti fra Oppskrifter.com! 
Pannekaker
 
 
 
Pannekaker er nok ikke en ernæringsfysiologs favoritt, men fytti hvor godt det er! Pannekaker er enkelt å lage og kan brukes til frokost, lunsj, middag, dessert og kvelds (gjerne ikke til alle måltider samme dag).

Siden pannekaker er så usunt, er samvittigheten allerede på bunn når de kommer på bordet. Dermed er den gode nyheten at man kan toppe dem med smør, syltetøy, sukker og lønnesirup uten å få særlig mye dårligere samvittighet av den grunn. Ahhh...
 
 
3 stk egg (medium str)
5 dl melk
2 dl hvetemel
1 ts sukker (evt 2-3 ts for en barnevennlig/ enda mer lavkarbo-fiendtlig utgave)
1/2 ts salt
 
 
 
Bland det tørre (mel, sukker, salt), og tilsett halvparten av melken. Rør til du får en jevn røre. Tilsett resten av melken under omrøring, før du til slutt rører inn eggene (uten skall!).

Nå kommer det kjipe punktet med pannekaker: La røren svelle i minst 1/2 time! Samle gjerne hele familien og sitt i ring rundt røren og se på den mens dere kjenner på det lave blodsukkernivået. (Siste punkt kan sløyfes. NEI, svellingen kan dessverre ikke sløyfes).

Pannekakene stekes i varm panne med smør. Vendes når undersiden er gyldenbrun og oversiden har blitt "tørr". Om du er av den modige typen, kan pannekakene snus med et kast (klarer først luftrommet for eventuelle undulater og tørkesnorer).

Legg ferdige pannekaker i ildfast form med lokk (gjerne stående på 100 grader i stekeovnen). Da kan hele familien nyte varme pannekaker samtidig mens alle later som de er interesserte i de kjedsommelige detaljene fra fars arbeidsdag.
 
Del godene! Klikk under isteden for å klikke fordi du må ta oppvasken. I dag igjen.
Del oppskrift: Lik!
 
   
Legg gjerne igjen en kommentar til oppskriften, eller tips som kan gjøre resultatet enda bedre.
Ser du ikke kommentarfeltet under? Oppdater/"reload" siden, så blir det nok andre boller!
   
 
 
Wow! Enda en side fra MG.no?

(U)Ansvarlig redaktør: Martin Granum
Illustrasjoner/ bilder: Dreamstime

Vi fraskriver oss ethvert ansvar for økte kolesterolverdier, forspisninger og samlivskonflikter relatert til nyerhvervet overvekt som følge av bruk av tjenesten.