Se alle oppskrifter her!  
Alle oppskrifter fra Oppskrifter.com
Garanti fra Oppskrifter.com!
 
Trekke pølser

 
  Trekke pølser - hvordan trekke pølser?
 

Koker du pølser? Skjerp deg, din tusseladd! Pølser skal TREKKE, ikke koke. Dette for å beholde smak og konsistens, og forhindre at de sprekker. Så med mindre du ønsker å servere "sprengte pølselevninger" på neste pølsefest, leser du videre...

Slik trekker du pølser:

1. Kok opp rikelig med vann i en stor kaserolle. Pølsene skal dekkes med vann, ikke ligge å lufte snoppen (slik kokken synes er toppen.) Tilsett gjerne en terning kjøttbuljong (pølsebuljong) i vannet om du ønsker mer smak i pølsene.

2. Ta kjelen til side. Legg i pølsene, og la de trekke UNDER LOKK i ca 5 minutter. Ikke mindre, selv om blodsukkeret er lavt, ungene klatrer i gardinene og kona truer med skilsmisse om det ikke blir mat snart.

3. Pølsene serveres rett fra kjelen på bordet. Pølser skal ikke stables på serveringsfatfat, da blir de tørre, skukkete og seige (vi snakker fortsatt om pølser ja, ikke svigermor!)

TIPS! Fremgangsmåten over er ideell for wienerpølse. Skal du servere trekt grillpølse eller middagspølse som ligger vakumpakket med litt lake i pakningen, da kan du prøve følgende fremgangsmåte: stikk ett lite hull i plasten, og legg hele pakningen til trekking i gryta. Da trekker pølsene i sin egen "saft", og blir enda mer smaksrike. Ta dem ut av plasten før du spiser dem!

 
 
 
Del godene! Klikk under isteden for å klikke fordi du må ta oppvasken. I dag igjen.
Del oppskrift: Lik!
 
   
Legg gjerne igjen en kommentar til oppskriften, eller tips som kan gjøre resultatet enda bedre.
Ser du ikke kommentarfeltet under? Oppdater/"reload" siden, så blir det nok andre boller!
   
 
 
Wow! Enda en side fra MG.no?

(U)Ansvarlig redaktør: Martin Granum
Illustrasjoner/ bilder: Dreamstime

Vi fraskriver oss ethvert ansvar for økte kolesterolverdier, forspisninger og samlivskonflikter relatert til nyerhvervet overvekt som følge av bruk av tjenesten.